Clubul de robotică
Clubul de programare
Clubul de Aikido
Acest club are în vedere dezvoltarea fizică armonioasă si contribuie la menținerea stării generale de sănătate fizică si psihică. Este știut faptul că artele marțiale presupun mișcări precise, ceea ce implică dezvoltarea unor calitați precum: perspicacitatea, curaj, îndemanare, viteză, disciplina si punctualitate.
Clubul de înot
Acest club este deschis pe perioada verii, iar ședintele de înot se desfășoară la gradiniță, întrucat grădinița dispune de piscina proprie. Acest club urmarește dezvoltarea fizică armonioasă si mentinerea starii de sanatate fizica si psihica, precum si dezvoltarea unui comportament concentrat către atingerea de obiective, comportament care se va regăsi în viața cotidiană sub forma rezolvarii situațiilor noi de viață.
Clubul de dans
În cadrul acestui club se îmbină armonios mișcarea si grația. ,,În pasi de dans ’’ copiii își îmbunatățesc ținuta, echilibrul și concentrarea. Dansul înseamnă emoţie, dar şi cucerirea spaţiului. Prin dans se dezvoltă calitați precum: mobilitatea, coordonarea, ritmicitatea,expresivitatea.
Clubul de șah
Acest îi club oferă copilului posibilitatea de a-şi descoperi si pune în valoare propriile capacităţi, favorizând interacţiunea tuturor factorilor psihici ce contribuie şi influenţează activitatea de cunoaştere, dezvoltarea curiozităţii şi dorinţa de a dezlega tainele cunoașterii jocului de șah. Copilul este lăsat să observe, să deducă, să calculeze, ceea ce îi va permite să-şi dezvolte cogniția.
Clubul de pictură
Acest club le oferă copiilor posibilitatea de a-și exprima stările de emoție folosind
diferite elemente de limbaj plastic. Unui copil care cunoaște formele de comunicare și de expresie plastică îi va fi ușor să descifreze mesajul operelor de artă şi să se exprime cu ajutorul mijloacelor specifice acestui tip de creaţie. Participand la orele de pictură, copilul creează frumosul cu mintea, inima și mâinile sale.
Clubul de pian
Participarea la acest curs are în prim–plan formarea si cultivarea gustului pentru frumos, dezvoltarea receptivității. La orelor de pian, copiii își dezvoltă latura creativă, aptitudine fundamentală, care- i va permite să stabilescă un mod de relationare între el și mediul înconjurator.