Paradis College
Cambridge
BSO
COBIS
Aracip

Currriculum Cambridge

Curriculum Cambridge pentru școala primară – Cambridge Primary – se adresează elevilor între  5 și 11 ani.

Urmând acest curriculum, elevii Pardadis College devin mai  încrezatori, responsabili, inovativi si implicați.

Cambridge Primary presupune studiul obligatoriu a trei materii: Limba Engleză, Matematică și Științe. Conținutul acestor obiecte de studiu este foarte bine gândit și structurat pentru a oferi un curriculum echilibrat, care  în același timp, să se poată încadra în contextual național, cultural și ethosul școlii.

Evaluarea cunoștințelor dobândite în cadrul Cambridge Primary se face prin aplicarea unor teste fixate la nivel internațional, numite teste de progress –  Progression tests – teste susținute la finalul anului școlar, începând cu clasa a II-a. Aceste teste sunt aplicate și evaluate de profesorii din școală, respectând baremele trimise de Cambridge International Examinations. Ele pot genera rapoarte care arată evoluția fiecărui elev pe parcursul anilor de studiu a acestui tip de curriculum, și, de asemenea, arată punctele forte și cele slabe, deci pote fi folosite pentru îmbunătățirea permanentă a educației.

Ciclul primar se încheie conform structurii Cambridge la sfârșitul clasei a V-a, când elevii susțin examenele  Cambridge Primary Checkpoint, ce se desfășoară în școală, dar sunt evaluate de un specialist de la Cambridge International Examination.Mesajul directorului

Când am lansat proiectul educațional Paradis în 2005, aveam deja mulți ani de experiență didactică și managerială și simțeam de multă vreme nevoia unei schimbări în sistemul educațional. Nevoia a devenit acută în momentul în care am devenit mamă și am înțeles cât de importantă este educația personalizată care pune în centrul ei copilul ca întreg, preocupându-se în mod constant de fericirea, motivația și formarea armonioasă a personalității acestuia.

CITEȘTE MAI MULT

Contact

Adresa VEZI HARTA

Str. Iancu Flondor, Nr. 2 M

Telefon

0722133091 / 0725893627

Email

contact@paradis-college.ro

Comunitate