Paradis College
Cambridge
COBIS

INTERSHIPS

INTERNSHIP

Liceenii din Paradis International College sunt viitorii oameni activi ai societății, ce vor avea joburi ce nu au fost încă inventate. Pe parcursul școlii, ei își descoperă domeniile în care sunt talentați și își dezvoltă abilitățile, pentru a le putea folosi în viitor.


Pentru liceenii Paradis International College pregătirea academică foarte bună este completată de experiența pe care o dobândesc în cadrul programelor de internship în domeniile alese de ei. Aceste programe de internship le permit să ia contact cu situații concrete, cu care se întâlnesc angajații și angajatorii, să pună în practică ce au învățat în teorie.


De exemplu cei ce sunt interesați de domeniul bancar pot face internship în cadrul BRD – Banca Române pentru Dezvoltare – partener al Paradis International College.


Astfel, la terminarea studiilor, elevii noștri vor beneficia de un avantaj enorm, ce le va permite chiar să lucreze pe durata studiilor superioare.

Mesajul directorului

Când am lansat proiectul educațional Paradis în 2005, aveam deja mulți ani de experiență didactică și managerială și simțeam de multă vreme nevoia unei schimbări în sistemul educațional. Nevoia a devenit acută în momentul în care am devenit mamă și am înțeles cât de importantă este educația personalizată care pune în centrul ei copilul ca întreg, preocupându-se în mod constant de fericirea, motivația și formarea armonioasă a personalității acestuia.

CITEȘTE MAI MULT

Contact

Adresa VEZI HARTA

Str. Iancu Flondor, Nr. 2 M

Telefon

0722133091 / 0725893627

Email

contact@paradis-college.ro

Comunitate