Paradis College
Cambridge
BSO
COBIS
Aracip

Paradis International College oferă două burse de studiu pentru elevii de liceu

Paradis International College – primul liceu Cambridge din Moldova – deschide competiția pentru acordarea a două burse elevilor de liceu.

La Paradis International College considerăm că fiecare copil are potențialul său și punem accent pe descoperirea acestui potențial și transpunerea lui în practică, zi de zi. Ne dorim ca doi elevi cu rezultate foarte bune să ni se alăture în a deveni liderii viitorului. Bursele sunt oferite pentru întregul ciclu de studii liceale și includ taxa anuală de școlarizare.

Cine poate beneficia de această oportunitate?

Elevi aflați în prezent în clasa a VIII-a din orice instituție de învățământ, din orice oraș din țară, care au rezultate deosebite și o motivație spre a face parte dintr-un sistem de predare-învățare bazat pe Curriculum Cambridge.

Care sunt pașii pe care trebuie să-i parcurgeți?

1. Depunerea dosarelor în perioada 20 februarie-30 martie 2020

Documentele necesare sunt următoarele:

  • completarea formularului de înscriere
  • scrisoare de recomandare din partea unui profesor (după model)
  • un eseu cu privire la motivele pentru care ți-ai dori să fii beneficiarul unei burse acordate de către Paradis International College
  • adeverințele de venit al părinților;
  • atestat de limbă engleză (dacă este cazul)

Dosarul poate fi trimis în format electronic la adresa de e-mail contact@paradis-college.ro sau depus la sediul nostru*.

2. Susținerea testelor în perioada 15 aprilie – 30 aprilie 2020

  • Interviu cu comisia de burse
  • Evaluare scrisă la disciplinele limbă engleză și matematică
  • Testul computerizat de abilități cognitive CAT-4
  • Fiecare etapă de selecție este eliminatorie, iar câștigătorii vor fi anunțați pe data de 5 mai 2020.

Consiliere pentru admitere la universitate

Elevii beneficiază de suport și consiliere vocațională pe tot parcursul liceului, fiind încurajați de către consilierii școlii să se înscrie la universități de top din întreaga lume în concordanță cu pregătirea și pasiunile lor.

Mesajul directorului

Când am lansat proiectul educațional Paradis în 2005, aveam deja mulți ani de experiență didactică și managerială și simțeam de multă vreme nevoia unei schimbări în sistemul educațional. Nevoia a devenit acută în momentul în care am devenit mamă și am înțeles cât de importantă este educația personalizată care pune în centrul ei copilul ca întreg, preocupându-se în mod constant de fericirea, motivația și formarea armonioasă a personalității acestuia.

CITEȘTE MAI MULT

Contact

Adresa VEZI HARTA

Str. Iancu Flondor, Nr. 2 M

Telefon

0722133091 / 0725893627

Email

contact@paradis-college.ro

Comunitate