Paradis College
Cambridge
BSO
COBIS
Aracip

Părinți – Activități cu părinții

Atelierele de Crăciun

Prilej de conectare autentică între părinți și copii, nesfârșit izvor de bucurie și magie, Atelierul de Crăciun este momentul perfect în care copiii și părinți aduc parfumul sărbătorilor la Paradis International College.

Lumină din Lumină

Un atelier încărcat de emoție, fiindcă fiecare copil și părinte se conectează cu două dintre cele mai înalte trăiri – Recunoștința și Iubirea, amintindu-și totodată de tradițiile autentice românești din prejma Sărbătorilor Pascale.

Pasiunea părinților mei

Fiecare dintre noi avem o pasiune, fiecare avem ceva care ne face să trăim intens, există întotdeauna un lucru care dă sens vieții noastre, o activitate care ne face împliniți. Părinții copiilor din Paradis împărtășesc cu bucurie din pasiunea muncii pe care o desfășoară, devenind modele pentru copiii lor.

Povești pe genunchii bunicilor

Cele mai frumoase povești se spun și se află pe genunchii bunicilor. La cei patru ani ai lor, copiii învăța deja această lecție așa că, ori de câte ori se ivește o astfel de ocazie, lăsă orice joc și urmăresc cu încântare poveștile pline de tâlc ale bunicilor.

Ziua Tatălui

La Paradis International College sărbătorim Ziua Tatălui cu părinți și copii fericiți, dorințe împlinite, mesaje emoționante și jocuri distractive.

Mesajul directorului

Când am lansat proiectul educațional Paradis în 2005, aveam deja mulți ani de experiență didactică și managerială și simțeam de multă vreme nevoia unei schimbări în sistemul educațional. Nevoia a devenit acută în momentul în care am devenit mamă și am înțeles cât de importantă este educația personalizată care pune în centrul ei copilul ca întreg, preocupându-se în mod constant de fericirea, motivația și formarea armonioasă a personalității acestuia.

CITEȘTE MAI MULT

Contact

Adresa VEZI HARTA

Str. Iancu Flondor, Nr. 2 M

Telefon

0722133091 / 0725893627

Email

contact@paradis-college.ro

Comunitate