Paradis College
Cambridge
BSO
COBIS
Aracip

Tabăra de anduranță – Ediția a III-a, Vatra Dornei 2020

Tabăra de anduranță – Vatra Dornei 2020

Tabăra de anduranță – Ediția a III-a, Vatra Dornei 2020Cei 46 de elevi ce au participat la a treia ediție a Taberei de anduranță de la Vatra Dornei au început anul plini de energie! A fost o experiență extraordinară, în care fiecare copil s-a autodepășit! Am fost cu toții încantați de progresele pe care le-au facut la schi, de implicarea și motivația lor! Felicitări, dragii noștri! #noicreștemcopiifericiți #anduranță #autodepășire

Publicată de Paradis International College pe Duminică, 12 ianuarie 2020

Cei 46 de elevi ce au participat la a treia ediție a Taberei de anduranță de la Vatra Dornei au început anul plini de energie! A fost o experiență extraordinară, în care fiecare copil s-a autodepășit! Am fost cu toții încantați de progresele pe care le-au facut la schi, de implicarea și motivația lor! Felicitări, dragii noștri!

Mesajul directorului

Când am lansat proiectul educațional Paradis în 2005, aveam deja mulți ani de experiență didactică și managerială și simțeam de multă vreme nevoia unei schimbări în sistemul educațional. Nevoia a devenit acută în momentul în care am devenit mamă și am înțeles cât de importantă este educația personalizată care pune în centrul ei copilul ca întreg, preocupându-se în mod constant de fericirea, motivația și formarea armonioasă a personalității acestuia.

CITEȘTE MAI MULT

Contact

Adresa VEZI HARTA

Str. Iancu Flondor, Nr. 2 M

Telefon

0722133091 / 0725893627

Email

contact@paradis-college.ro

Comunitate