Paradis Values
Dăruire
Comunitatea educațională Paradis s-a născut din dăruire pentru copii, din dorința permanentă de a fi alături de ei cu toata ființa noastră, pentru a-i ghida să se înțeleagă pe ei înșiși, pentru a le da încredere în sine, în drumul devenirii lor, pentru a-i ajuta să se dezvolte în cea mai buna variantă a fiecăruia dintre ei. Astfel, dăruirea este puterea de a da ce avem mai frumos, spre a se întoarce la noi prin împlinirea copiilor noștri.
Creativitate/Inovare
Paradis International College este un mediu stimulativ pentru copii și profesori și întreține o preocupare permanentă de a antrena mințile actorilor implicați, problematizând și aducând în procesul educațional noi perspective, idei provocatoare pentru a genera raționamente și soluții novatoare, acestea devenind sursa de satisfacție, “de sclipire” și autorealizare.
Leadership
Paradis International College are o cultură organizațională de tip „a conduce fără a controla”, în care este important să creezi calea, să ai curajul de a vedea lumea cu proprii ochi, să acționezi cu integritate, responsabil de viața ta și a celor din jur, dar permanent ghidat de un scop înalt, dincolo de tine.
Autenticitate
La Paradis International College, elevi și profesori deopotrivă, ne conturăm conștiința de sine prin introspecție și provocări, pășim dincolo de superficial și dobândim puterea asumării propriului eu.
Excelenţă
La Paradis International College “excelența” înseamna cel mai înalt grad al devenirii elevilor noștri. Noi știm că fiecare elev are potențial de a fi excelent în modul său propriu, iar noi îl încurajăm să se dezvolte în direcția aleasă.
prev next
Paradis Principles
Favicon paradis

All students are encouraged to develop all sides of their personality and bring added value to the community.

●●●

Favicon paradis

All students are guided to reach their maximum potential and to make the right decisions about their future.

●●●

Favicon paradis

All students have the right to grow in an environment that grants them trust and develops their self-esteem.

●●●

Favicon paradis

It is important that all students stand up for their beliefs.

●●●

Favicon paradis

It is important that all students learn the meaning of tolerance, cooperation, teamwork and the power of Together.