Paradis College
Cambridge
BSO
COBIS
Aracip

Acreditări

Cambridge Primary, Secondary & Advanced

Cambridge Upper Secondary include Cambridge IGCSE – cea mai populară calificare internaţională pentru elevii între 14 şi 16 ani – şi Cambridge O Level, ce a fost proiectat special pentru un public internaţional.
Ambele calificări oferă o pregătire excelentă pentru Cambridge Advanced şi pentru tranziţia spre alte sisteme educaţionale. Programele școlare sprijină școlile prin folosirea abordărilor axate pe elev și bazate pe investigaţie asupra învățării. Acestea descriu cunoștințele, înțelegerea și abilitățile pe care elevii le vor dezvolta și explică modul în care acestea vor fi evaluate.

Round Square

Ce înseamnă pentru noi să fim școală Round Square?
A face parte din comunitatea Round Square este un privilegiu pentru noi. Suntem uniţi de aceleași idealuri cu 200 de școli din 50 de ţări. De la cadre didactice până la elevi, cu toţii beneficiem de avantajul de a lucra cu oameni pasionaţi și foarte bine pregătiţi, cu scopul de a pregăti viitorii lideri ai lumii.

The Leader in Me

Școala Paradis susţine dezvoltarea abilităţilor individuale ale copiilor dezvoltând creativitatea, curiozitatea și apetitul de a învăţa. Proiectul The leader in me se bazează pe Cele șapte obiceiuri ale celor mai eficiente persoane de Stephen Covey și este un program ce permite elevilor să își schimbe paradigma, să facă alegeri potrivite în viaţă și să fie pregătiţi pentru o societate în continuă schimbare.

Aracip

Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar realizează evaluarea externă a calităţii educaţiei oferite de instituţiile de învăţământ preuniversitar şi de alte organizaţii furnizoare de educaţie, precum și autorizarea, acreditarea şi evaluarea periodică a unităţilor de învăţământ preuniversitar.

Cobis

The Council of British International Schools (COBIS) is a membership association that represents more than 450 schools and organisations, globally. High-quality COBIS schools, which educate over 150,000 students and employ more than 30,000 teachers, can be found in 80 countries across Europe, Asia, Africa, the Middle East and the Americas. Membership of COBIS represents a valuable endorsement of the quality of education offered by Paradis International College. And, apart from the opportunities offered through links with schools across the world, COBIS also provides professional development for our teachers; engaging, educational and inspiring interschool competitions and events for students of all ages; and valuable resources to promote and maintain excellent child protection and safer recruitment standards at our school.

Mesajul directorului

Când am lansat proiectul educațional Paradis în 2005, aveam deja mulți ani de experiență didactică și managerială și simțeam de multă vreme nevoia unei schimbări în sistemul educațional. Nevoia a devenit acută în momentul în care am devenit mamă și am înțeles cât de importantă este educația personalizată care pune în centrul ei copilul ca întreg, preocupându-se în mod constant de fericirea, motivația și formarea armonioasă a personalității acestuia.

CITEȘTE MAI MULT

Contact

Adresa VEZI HARTA

Str. Iancu Flondor, Nr. 2 M

Telefon

0722133091 / 0725893627

Email

contact@paradis-college.ro

Comunitate