Cuvântul fondatorului

Am visat la o școală care să educe o nouă generație de lideri, oameni frumoşi, care să genereze frumos prin manifestarea personalității lor și să contribuie cu un plus de sens în noua societate, o școală în care înveți să te conduci pe tine înainte de a conduce pe alţii.

Am creat un mediu educațional în care activitatea de învățare vie pune în centrul ei copilul ca întreg, preocupându-ne, în mod constant, de întreținerea curiozității de a cunoaște și explora lumea, de fericirea, motivarea și formarea armonioasă a personalității acestuia.

Paradis International College este un loc în care copiii vin cu bucurie, o școală care hrănește gândirea critică și laterală, imaginația, autonomia, creativitatea și puterea de găsire a Sinelui.

Astăzi, mă bucur să putem oferi un proces educațional transformațional, înrădăcinat în ideile inspiraționale privitoare la crearea unui mediu stimulativ pentru copii și profesori. Acest proces este sprijinit de experiențe de învățare în situații concrete de viață, care duc la conturarea unor trasături puternice de caracter, de care au nevoie elevii pentru a-și atinge potențialul și pentru a-și împlini visurile.

Avem astăzi în Paradis o comunitate de profesori, gânditori curioși și visători pasionați, care cred cu tărie că, pentru o lume a viitorului mai bună, este nevoie, pe lângă acțiuni curajoase și gândire îndrăzneață, și de înțelepciune neconvențională.

La Paradis International College învățăm copiii că forța lor interioară este mecanismul care-i ajută să-și transforme visurile în realitate și faptul că măreția ființei umane stă în smerenia sa, în înțelegerea limitelor sale și în capacitatea de a se face mic într-un suflet mare și într-o minte luminoasă.

La Paradis International College învățam copiii matematică, dar și matematica psiho-emoțională care ne arată faptul că atunci când împărțim, de fapt înmulțim, când învățăm să scădem, nu putem decât să câștigăm, iar când învățăm să dăruim, practic primim.

Sper ca în curând să vă urez bun venit în Paradis și abia aștept să scriem împreună noi file de poveste, pe care să le putem istorisi cu drag peste ani. Pentru că povestea devenirii noastre va fi despre Acasă, despre prietenie, despre încredere în sine, despre curajul de a visa mult și de a-ți împlini cele mai înalte visuri!

Învățător,
Oana Mihaela Albu