STEM

La Paradis International College învățăm elevii să gândească creativ și inovativ, să vadă oportunități acolo unde alții văd probleme, astfel încât să fie pregătiți pentru provocările viitorului.

STEM este un concept educațional care se bazează pe procesul de formare și educație al elevilor și studenților în patru domenii: știință, tehnologie, inginerie și matematică, folosind o abordare multidisciplinară și aplicată.

La Paradis International College implicăm elevii într-o gamă variată de activități STEM, de la experimente, cluburi, participări la conferințe, competiții și evenimente științifice, stagii de pregătire, până la Proiectul Prisms VR și Festivalul Interactiv al Științelor „Nikola Tesla”.

Pentru studierea disciplinelor STEM elevii noștri beneficiază de laboratoare moderne, precum și de facilitățile Laboratorului de științe „Nikola Tesla”. În noul campus vor exista 8 laboratoare complet echipate (câte două pentru fiecare dintre materiile: fizică, chimie, biologie, informatică) și un atelier de arte și meserii.

La Paradis International College susținem elevii noștri să ia parte la programe de stagii de pregătire în diverse domenii ale științei și industriei, susținuți fiind de partenerii școlii.