Afilieri

Round Square

Paradis International College este, începând cu luna martie 2020, Global Member Round Square, o rețea internațională de 200 de școli, unite de idealuri similare, din 50 de țări de pe șase continente: internaționalism, democrație, ecologism, aventură, leadership și serviciu pentru comunitate. Această rețea se conectează și colaborează pentru a oferi programe care dezvoltă cetățenia globală și încrederea în sine a elevilor. Știind că cele mai puternice lecții de viață provin din experiențele practice, școlile Round Square își unesc forțele pentru realizarea de programe, cursuri și inițiative, care dezvoltă caracterul prin învățarea aplicată, conectează elevii cu colegii lor din alte țări și aduc lumea în sala de clasă prin intermediul rețelei RS.

Relațiile pe care le-am dezvoltat în cadrul acestei rețele globale de școli ne permit să oferim elevilor noștri multe posibilități de a participa la conferințe și schimburi de experiență în întreaga lume: Round Square International Conference, octombrie 2019, la The Emerald Heights International School, Indore, India, The RS Virtual Conference: “Future Insights: A Propulsion into the Future of Jobs”, iunie 2021, la Paradis International College Iași, Round Square International Conference 2022 Take Less: Be More, Oxford, septembrie 2022, evenimentul “Punte peste timp și cultură” – vizita unei delegații de la Highschool of Kogakuin University, Japonia, februarie 2023, Round Square International Conference, “Living the North” – Ottawa, Canada, februarie 2023.

Council of British International Schools

Council of British International Schools (COBIS) este organismul care reprezintă școlile britanice de calitate în întreaga lume și este membru al Consiliului Independent de Școli (ISC) din Anglia. COBIS este o asociație de școli și organizații, cu peste 450 de membri la nivel global. Școlile COBIS, cu înalte standarde de calitate, educă peste 165.000 de elevi și angajează peste 17.000 de profesori, în peste 80 de țări din Europa, Asia, Africa, Orientul Mijlociu și America.

Paradis Internațional College este membru acreditat al COBIS, ceea ce reprezintă o recunoaştere a standardelor educaţionale de top ale instituţiei, examinate în comparaţie cu cele mai bune şcoli din întreaga lume.

Leader in Me

Programul Leader in Me, pe care am început să-l implementăm în luna septembrie 2019, este bazat pe cele 7 obiceiuri ale oamenilor eficienți ale lui Stephen Covey și pe programul său, care permite elevilor să-și schimbe paradigma, să facă alegerile corecte în viață și să fie pregătiți pentru o societate în continuă schimbare.

În prezent, aproximativ 5.000 de școli din peste 55 de țări aplică acest program, care se adresează învățământului preuniversitar și care le conferă elevilor abilități esențiale de leadership personal și de viață.

ECDL

Centru de Testare Acreditat ECDL

www.ecdl.ro