Valorile Paradis
Dăruire
Comunitatea educațională Paradis s-a născut din dăruire pentru copii, din dorința permanentă de a fi alături de ei cu toata ființa noastră, pentru a-i ghida să se înțeleagă pe ei înșiși, pentru a le da încredere în sine, în drumul devenirii lor, pentru a-i ajuta să se dezvolte în cea mai buna variantă a fiecăruia dintre ei. Astfel, dăruirea este puterea de a da ce avem mai frumos, spre a se întoarce la noi prin împlinirea copiilor noștri.
Creativitate/Inovare
Paradis International College este un mediu stimulativ pentru copii și profesori și întreține o preocupare permanentă de a antrena mințile actorilor implicați, problematizând și aducând în procesul educațional noi perspective, idei provocatoare pentru a genera raționamente și soluții novatoare, acestea devenind sursa de satisfacție, “de sclipire” și autorealizare.
Leadership
Paradis International College are o cultură organizațională de tip „a conduce fără a controla”, în care este important să creezi calea, să ai curajul de a vedea lumea cu proprii ochi, să acționezi cu integritate, responsabil de viața ta și a celor din jur, dar permanent ghidat de un scop înalt, dincolo de tine.
Autenticitate
La Paradis International College, elevi și profesori deopotrivă, ne conturăm conștiința de sine prin introspecție și provocări, pășim dincolo de superficial și dobândim puterea asumării propriului eu.
Excelenţă
La Paradis International College “excelența” înseamna cel mai înalt grad al devenirii elevilor noștri. Noi știm că fiecare elev are potențial de a fi excelent în modul său propriu, iar noi îl încurajăm să se dezvolte în direcția aleasă.
prev next
Principiile Paradis
Favicon paradis

Toți elevii sunt încurajați să se dezvolte pe toate laturile personalității lor și să aducă plus-valoare comunității.

●●●

Favicon paradis

Toți elevii sunt ajutați să ajungă la potențialul lor maxim și să ia decizii potrivite cu privire la viitorul lor.

●●●

Favicon paradis

Toți elevii au dreptul să crească într-un mediu care să le ofere încredere și să le dezvolte stima de sine.

●●●

Favicon paradis

Este important ca toți elevii să-și susțină asertiv convingerile.

●●●

Favicon paradis

Este important ca toți elevii să învețe ce înseamnă toleranța, cooperarea, munca în echipă și puterea lui Împreună.