Nivel liceal Cambridge Paradis College

Paradis International College este mândru să facă parte din școlile care urmează un curriculum Cambridge, special conceput pentru școlile internaționale din întreaga lume și destul de asemănător curriculumului britanic. Acest lucru asigură continuitate pentru elevii care se mută în țări diferite, dar la școli ce urmează un curriculum comun – cel Cambridge. Acreditarea Cambridge reprezintă o certificare a calității educației oferite elevilor de liceu și siguranța că vor fi pregătiți temeinic pentru a putea intra la universități de top din Europa și din lume.

Liceul Paradis – linia Cambridge permite elevilor de IGCSE (clasele a IX-a și a X-a) să studieze materii obligatorii, importante pentru formarea bazelor culturii generale (matematică, engleză – ca primă limba, științe, limbă străină – germană sau spaniolă), alături de materii de care ei sunt pasionați sau atrași. Oferta Paradis pentru liceu – linia Cambridge este foarte vastă și variată, oferind 15 obiecte de studiu, cum ar fi: geografie, istorie, Computer science, sociologie, psihologie, artă, biologie, fizică, chimie, matematică, Global perspectives, Business, muzică, germană, spaniolă, engleză.

Predarea, exclusiv în limba engleză, se face foarte interactiv și aplicat, centrată pe nevoia fiecărui elev în parte, dar în același timp încurajează cercetarea și independența, implicarea activă în procesul educațional, astfel încât absolventul de liceu Paradis va putea avea succes în orice domeniu va merge mai departe, devenind un adevărat lider și făuritorul propriului viitor.

Examenele susținute în timpul liceului – IGCSE (International General Certificate of Secondary Education) la sfârșitul clasei a X-a și A Levels – echivalentul bacalaureatului (în clasa a XI-a și a XII-a) sunt recunoscute la nivel internațional, dar se pot și echivala cu bacalaureatul românesc.