Sport

La Paradis International College punem accent pe sănătatea și starea de bine a fiecărui elev. Prin urmare, încurajăm toți elevii să se implice în activitățile sportive, deoarece acestea joacă un rol-cheie în dezvoltarea psiho-emoțională și fizică pe termen lung.

În plus, față de orele de educație fizică, aproximativ 60% dintre elevii școlii participă la cluburile de handbal, fotbal, baschet, aikido și taekwondo.

Copiii sunt implicați în competiții sportive între clase, pe nivel primar organizându-se un campionat de fotbal, iar pe nivel gimnazial și liceal, unul de baschet.

Noul campus al Paradis International College beneficiază de o sală de sport complet echipată, de o piscină interioară și două terenuri profesionale de sport cu nocturnă, dintre care unul cu gazon artificial, nisip cuarțos și granule de cauciuc și unul multisport, cu suprafață din tartan.

Mai mult, noul campus înglobează și o zonă de well-being, care va putea fi folosită de elevi și de profesori, cu sală de fitness, salină și două saune (una cu infraroșu și una umedă). Aceste facilități vor fi deservite de personal de specialitate, pentru a garanta siguranța elevilor noștri.