Evenimentele şi proiectele Grădiniței Paradis

Atelierele de Crăciun

Prilej de conectare autentică între părinți și copii, nesfârșit izvor de bucurie și magie, Atelierul de Crăciun este momentul perfect în care copiii și părinții aduc parfumul sărbătorilor la Paradis International College.

Lumină din Lumină

Un atelier încărcat de emoție, deoarece fiecare copil și părinte se conectează cu două dintre cele mai înalte trăiri – Recunoștința și Iubirea, amintindu-și de tradițiile autentice românești din preajma Sărbătorilor Pascale.

Pasiunea părinților mei

Fiecare dintre noi avem o pasiune, fiecare avem ceva care ne face să trăim intens, există întotdeauna un lucru care dă sens vieții noastre, o activitate care ne împlinește. Părinții copiilor din Paradis împărtășesc cu bucurie din pasiunea muncii pe care o desfășoară, devenind modele pentru copiii lor.

Povești pe genunchii bunicilor

Cele mai frumoase povești se spun și se află pe genunchii bunicilor. La cei cinci ani ai lor, copiii învăța deja această lecție. Așadar, ori de câte ori se ivește o astfel de ocazie, lasă orice joc și urmăresc cu încântare poveștile pline de tâlc ale bunicilor.

Serbări

Cuza ne unește

Proiecte de învățare experiențială